top of page
bgImage

Hoe kunt u aanmelden

De hulpverlening vanuit Within the Family wordt gefinancierd vanuit gemeenten (ook buiten Flevoland) en zorgverzekeraar. 


Wat moet u doen?

U kunt aanmelden bij Within the Family via Jeugd Lelystad klik op de link voor de website van Jeugd Lelystad hier vindt u alle informatie. Uiteraard mag u met ons contact opnemen bij vragen, hulp bij aanmelden of welke andere mogelijkheden er zijn om aan te melden.


Aanmeldformulier JELNazorg


Wij willen graag onze zorg en kwaliteit waarborgen. Daarom bieden wij nazorg. Dit houdt in dat u ook na afloop van de financiering nog een jaar recht hebt om ons te contacten voor advies en een luisterend oor. Hiermee willen wij u helpen voorkomen dat de welbekende valkuilen en patronen zorgen voor een terugval. Soms is even een tip of even kunnen praten voldoende om weer door te pakken. Het doel is tenslotte dat u en uw gezin zelfstandig en zelfredzaam de toekomst ingaan zonder hulpverlening. Wij staan graag naast u om dit mogelijk te maken. 


Privacyverklaring


Wij respecteren de privacy van bezoekers aan onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.


Klik op de link voor onze privacyverklaring

                            


Heeft u een klacht?


Wij bieden een luisterend oor en proberen samen met u een passende oplossing te vinden. Indien u niet tevreden bent met de uitkomst van deze persoonlijke gesprekken dan kunt u een klacht indienen bij het klachtenportaal.               bottom of page